Velkommen til Trekronergades nyopførte lejligheder i det attraktive Forfatterkvarter

Træd ind i de lyse, indbydende og charmerende lejelejligheder i Trekronergade. Her danner kvalitetsbevidste og gennemførte løsninger nogle helt fantastiske rammer for dit kommende hjem. Trekronergade er opført i klassisk arkitektur fusioneret med moderne og stilrene linjer. Det ses især i lejlighedens store lyse rum, der giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på indretningen. Arkitekterne har forskudt facaderne i Trekronergade, således lysindfaldet er helt optimalt i lejlighederne hele året. Forskydningerne har desuden haft en positiv indvirkning på skabelsen af de spændende plantegninger med 2, 3, 4, 5 og 6 værelser. Med så mange forskellige størrelser og plantegninger, er der helt sikkert en løsning for dig.

En lejelejlighed i kompromisløs kvalitet
I lejlighedens hjerte er det åbne køkkenalrum klar til at tage imod dine gæster eller danne rammerne for dagligdagens hyggelige stunder. Her kan du udforske din kulinariske kunnen i dit nye Invita køkken, der er fuldt udstyret med alt i hårde hvidevarer fra Siemens.

Værelserne er rummelige og udført med indbyggede skabe, der gør det nemt at indrette, uanset om det skal agere kontor, børneværelse, master bedroom eller noget helt fjerde. Der er lyse parketgulve i alrum samt værelser, og i badeværelset er der lysegrå klinker. Her finder du også vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens.

Nyd naturen og inviter lyset ind
Lysindfaldet er helt fantastisk gennem de store vinduespartier, og det skaber et dejligt indeklima med åbne og gennemlyste rum – også i vinterhalvåret. Fra lejlighedens store altan kan du nyde udelivet med en kop kaffe, grill om sommeren eller gro og plukke egne krydderurter.