Bo i en nyopført og moderne karrébygning tæt på alt

Trekronergade er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S og opført som en samlet og spændende karrébebygning. De arkitektoniske linjer er i stærkt slægtskab med de øvrige karréer, som du finder langs Trekronergade og Carl Jacobsens Vej, og det skaber et flot helhedsudtryk i bydelen. Bygningen er opført i naturlige nuancer med rødbrune mursten, der sammen med de markante fremspring og tilbagetrækninger skaber en spændende facade – og giver de enkelte lejligheder særlige udsigtsforhold, karakter og identitet.

Der er skabt en helt fantastisk byplads foran butikslokalerne i stueetagen, fordi Trekronergade er tilbagetrukket fra Carl Jacobsens Vej. Det er blevet et lokalt samlingspunkt for beboerne i nærområdet, hvor man kan mødes og være sammen med sine naboer, familie og venner.

Skønne uderum med plads til samvær og privatliv
I gårdrummet byder Trekronergade på en grøn oase, der er et stort plus for din kommende lejebolig. Her er der naturskønne fællesarealer, der inviterer til socialt samvær. Alle opgange har store glaspartier og direkte udgang til den solrige og grønne gårdhave i karréens midte, hvor der er plads til både leg og afslapning.

Arkitekternes vision har været at skabe store, indbydende leverum med et fantastisk lysindfald. Det mærkes tydeligt i alle lejligheder, der er opført med store vinduespartier. Plantegningerne er ligeledes optimeret i forhold til lysindfald, hvilket giver både en god udsigt og optimal gennemlysning af lejlighederne. Lyset og udelivet er også indtænkt i de store altaner, hvor du kan nyde mange solskinstimer.

Med en bolig i Trekronergade får du et skønt hjem med gennemtænkt arkitektur, æstetiske løsninger og kvalitetsdetaljer.